Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon


vill du höra om henne
hon som bänder upp haven
spänner upp bågarna
låter vattenbägarna rinna över

vill du höra om henne
hon som får det att rinna ur massorna
låter drömmarna strömma
i dig, av dig, med dig

vill du höra om henne
hon som är mer än forsen
den flod som sköljer
och frigör dina stränder

vill du höra om henne
hon som låter droppar falla
låter de finnas till
lite mer än förut

vill du höra om henne
hon som aldrig kommer och går
hon som är
bara är

vill du höra

vill du









Fri vers (Fri form) av evana
Läst 370 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-03 10:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra!
2015-02-05

  Delilah Juno VIP
Nästan som en sång till och om den stora Gudinnan.... hon som är oss kvinnor, mytens Artemis, Athena vad du vill .... Allmodern.
2015-02-04

    ej medlem längre
Porlande klar text om denna kvinnliga form :)
2015-02-04

  Lena Själsöga Keijser
din stämma
andas
levande energier

i frågor lever svar
2015-02-04

  Peter Stjerngrim VIP
Ett flöde som förmedlar
någonting som definitivt
får mig till att vilja höra
och eller läsa mer om henne ...
2015-02-03

  Quasimodo
En alltid intressant fråga i det att lära känna och förstå en människa, något som kan ta en livstid eller flera!
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana