Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnären tömde sig själv på färg

Du målade en regnbåge på min hud
en färg i taget

Jag stod stilla
lät dig stryka med penseln över mig
lät dina färger sjunka in

blandas med mitt blod

En färg i taget
tills regnbågen tog slut
tills du vände dig om
och tog penseln med dig

Jag försöker blöda bort dig
tömma min kropp på dina färger

Men i mina drömmar återvänder du
strålande av färger
jag inte visste fanns

Hånar du mig?
För att du betydde så mycket mer
än jag någonsin gjorde för dig

Jag vaknar till färglösheten
som alltid vaknar jag till färglösheten







Fri vers av Drömfångare
Läst 488 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-08 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint bildspråk, och du skapar en fin känsla i din text. Bra skrivit.
2017-08-13

    ej medlem längre
denna är så vacker i känsla
och sorg
kan någon endaste håna någon så djup i känsla inte ser?
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare