Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kom du äntligen...


Elin

"Elin"

Mormor drömde om den här dagen...

Äntligen kom du...så fulländad, 

så perfekt, så vacker...

Vilken lycka, du lilla underbara... 

All lycka och välgång må följa dig

på din stig genom tiden... 

Välkommen till livet... 

Du är älskad,  jag finns för dig...

Din mormor... 

 

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-03 20:52



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Det underbaraste
2015-07-22

    Birgersdotter VIP
Känner lyckan bubbla.Fin hyllning.
2015-02-08

  Lars Hedlin
Helt underbart..Ska bli Morfar i Mars ...Så denna berör mig mycket! Kram
2015-02-05

  Angel of love
Åh vilken känsla och vilken värme. Men som Teresia säger, bilden överglänser allt.
Grattis <3
2015-02-03

  Teresia Ridell
Ah, så underbart ! Ja du får ursäkta om bilden här lite överglänser orden.. Men väldigt fint skrivet också !!

Varmt Grattis !!!
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann