Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2015-02-03


Under stjärnorna

 

 

Och så ska jag ta ett andetag av din längtan
Med min kyss

 

 

Utan att blinka
Ska jag ha ditt hjärta
I min mun

 

 

Och din kropp i mina händer

 

 

 

Och så mina ord slingra sig runt ditt hår
Med lillfingret

 

 

Du biter mig i

 

 

 

Och så ska vi

 

 

 

 

 

 

Älska rymden 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-10 12:27



Bookmark and Share


  Leosm
Underbar känsla!
2016-01-20

  Lars Hedlin
Så underbart vackert :)
2015-02-12

    MichaellQ
Yes!
2015-02-10

  Tess74
väldigt vackert

2015-02-10

    ej medlem längre
Yes!!!!! Underbar uppmaning, särskilt det där sista....Morr, så läckert!!!!
2015-02-10

  P-E-H
Vackert!
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP