Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fjärilar

natthimlen ringer

och ljuden av dimmorna

smeker mina handryggar

 

din hud

breder ut sig

som en karta

 

ditt leende

i nattens brisar

som eldklot,

omger våra kroppar

och du brinner i mitt hjärta

jag brinner i ditt,

 

som 

stjärnfall

gnistrar dina

nyckelben

 

där trär min längtan

solrus

i dina andetag

och du andas

vildare

än alla stigar som nånsin lett oss vilse

 

för att du för en stund

låter mig älska

 

jag sjunker in i din mättnad

när du vaggar 

dina varma rytmer,

 

och jag pressar mina fingrar

mellan dina

för att hålla fast vid nuet

för att det inte skall finnas någon slutpunkt

 

jag kysser din böljande kropp

som den omsluter alla mina drömmar

 

även om vi 

någon gång

måste skiljas från vårat skal

som fjärilar

när natthimlen

ringer

 

vill jag ändå vakna

tusen gånger inatt

för att viska in i din hud

hur vackra vi är

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-03 23:25



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Strålande! Vackert språk och innehåll.
2015-08-06

  Änglaögon
va fint poetat.
2015-02-04

  AgnesP
Underbart fin.
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter