Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet är;

hur man än ser det;

en nära-döden-upplevelse




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-04 13:06



Bookmark and Share


  Connie
På pricken!
2015-02-07

    Sefarge VIP
Närmare sanningen
går knappt att komma!
Snudd på genialt skrivet!
:))
2015-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så är det!
2015-02-04

  Ingrid Trolle
En sanning
bra formulerad
2015-02-04

  KattenKin VIP
Så sant!
2015-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke bättre formuleras!
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP