Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kom, jag såg, jag fann!

Hoppet det har tålamod i evighet
ger aldrig upp så vitt jag vet
har handen som puffar på
och vill att man skall få det gå.

Men så fort orken i en dalar
dess glada röst till en talar:
-Man ser väl att det finns hopp
och det är inte alls någon hög topp!

Så om man inte prövar
man sig själv totalt berövar
chansen att få se hur bra gick
om inte - man har nog lärt sig ett annat skick!





















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-04 15:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
GILLAR!
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt