Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärva villkor

Intet glansfullt har jag gjort
inte levat tillnärmelsevis som jag bort
alla visdomsord mest svept förbi
medan jag ägnat mig åt dagdrömmeri

Men stjärnorna lyser på hela mänskligheten
det är verkligheten

Solen går snart opp
förlora ej ditt hopp

håll fast vid dina drömmar
gå emot tidens strömmar







Bunden vers (Rim) av Ingegerd svedin VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-04 17:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra framfört!
2015-02-10

  louisegirl
Så fint!
2015-02-07

  Margareta Wersäll
Bra beskrivet! Kände mig faktiskt upplyft efter en dag med lite tunga tankar!
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP