Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö och körsbärsröda blommor

Snö och körsbärsröda blommor
synbara i en dunkel måne
och hållna i yttersta tystnad
Men jag har lärt mig att lyssna
när träden och vinden försiktigt talar till mig

När jag ser ett ljus ur mörkret
lyfter du upp mig på berget
varifrån världen är förvånansvärt söt
Ett hårt hjärta bultande i bröstet
medan jag lånar dig min sorg
for I was born with my brain in my hands
och allt som är mitt är ditt

Porlande i munnen
låg ett löfte om sanning
och blev som en nagel i samvetet
Men i en mörk vinternatt som denna
är det ändå ingen som ser the dust in the corners

Snön är mycket hetare än du
Jag kom med dig men kommer att hålla mig i mörkret,
kommer att vara en liten mängd av skogen
bara för att jag inte kunde se
själarna av dem som förföljer mig
out of this world




Fri vers (Fri form) av Wires
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-04 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wires
Wires