Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

böjelsen



vågar jag möta
stanna kvar i det som är öppet
vara där
när allt det stora faller in mot ytan

nu när mina lager sakta viker
och driver
som skrönor långt ut till havs

vågar jag se
spegla mig i de ögonbottnar
som håller mig vaken

för jag vet
du har väntat länge nu

alldeles för länge




Fri vers (Fri form) av evana
Läst 401 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-04 22:20



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Bravo!!!
2015-02-09

  AgnesP
tycker mycket om den fina tonen i denna.
2015-02-05

  Lena Själsöga Keijser
inspiration
invigning

modsteg

och du vågar
2015-02-05

  Lars Hedlin
Tankar som dväljs ...Bra starkt och känslofullt!
2015-02-05

  Quasimodo
Lätt att bli lite skraj när tillvaron blir vidöppen, när livet faller in i nya möjligheter, att ha modet att möta det som kommer och blir!
2015-02-05

    ej medlem längre
En text med fundering bakom.. Fint formulerat, applåd!
2015-02-05

  Delilah Juno VIP
Drömskt och vackert...
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana