Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putin manifestera en form av autism eller super intelligens?

 

 

Note: Det är uppenbart att USA ser former av kommunikation mellan kulturer och vad som kännetecknar illdåd: Kallt och dominerade.

Medan CIA har en plan "C" i fall det blir & undviker ett krig med Ryssland, så egentligen i Amerika rutinmässigt övervakas och 12 800 anställda ryssar används för att utbyta gisslan vid behov;

 

 Vladimir Putin manifestera en form av autism "En Pentagon studie säger den ryska ledaren lider av Aspergers syndrom.

 

Putin vars beteende och ansiktsuttryck avslöjar en defensiv personen i ett brett socialt ramverk. Även dessa funktioner observeras i Aspergers syndrom, de märkte hos personer som har svårt att hålla sig lugn i den sociala miljön och har en låg tröskel för reaktivitet.

En fotnot anges att "hemi sfärisk olycka" kunde ha en stroke och streck hans mor, som har dålig hälsa vid födelsen vid en ålder av 41 år.

Som ett resultat, "dess främsta form av ersättning (en sjukdom) är extremt kontrollerande", som "återspeglas i stil med beslutsfattande och styrning läge".

"Utvecklingen av Putins neurologiska barndom var avbruten", skriver Brenda Connors, Naval War College expert på Newport.

 

Under 2011 Connors avslutade annan Netto studie Bedömning om samverkan mellan Putin och Medvedev. i denna studie drogs slutsatsen att Medvedev är en "handlingens man", som är "benägen att bedöma situationer snabbt och för att göra det i termer av svart och vitt." Putin däremot, "är väldigt olika böjelser" och "återvänder metodiska aspekter av problemet de står inför, fortsätter att granska och kontrollera data för att analysera och bekräfta sina prioriteringar," säger rapporten.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-05 12:22



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja så är det/kram
2015-02-05

  KattenKin VIP
Dom har ju dille på diagnoser i landet Hybris, borde kanske utreda sina egna ledare istället!

Intressant iallafall!
2015-02-05

    ej medlem längre
Intressant skrivet om Putin.
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP