Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogsstigar

Vi har gått här.
Min mor och jag.
Jag gick först och fantiserade om döden.
Hon gick efter och tänkte på söndagssteken.




Fri vers (Fri form) av queergoddess
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-05 16:56



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
ler...
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

queergoddess
queergoddess