Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Junibalkong

Juni
en sommardag

Lutad över balkongräcket stod du
med en cigarett i mungipan och håret
solblekt från tidigare förmiddagar på stranden

Solen vandrade över valvet
fimpar och skivfodral låg utspridda
överallt i lägenheten

Nedanför på gatan ringlade sig
strömmar av människor

De skulle överallt

Bredvid dig
stod jag varm
med hjärtat på utsidan
och såg på

medan du silade håret


genom fingrarna




Fri vers av Bortklemad
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-05 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortklemad
Bortklemad

Mina favoriter
Älska aldrig en poet