Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onyx



som ditt innersta mörker
en del av det gränslösa
du burit på
förträngt så länge

på ett nytt, alldeles nytt
annorlunda sätt
kommer jag till dig nu

låter min skymning få vila
lika mycket i dig
som i mig





Fri vers (Fri form) av evana
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-05 20:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Drömmande fin
2015-02-06

  Lars Hedlin
Underbar text! Tycker mycket om den! :)
2015-02-06

  Quasimodo
Här fångar du in djupet av det gömda, det som legat i mörker, det som legat i dvala, ger ljus åt det som kan bli nytt i ett ljus som vilar i själars samhörighet!
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana