Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit i din skapelse

I tystnad kan jag växa
Jag kan sänka axlarna
Pusta ut
Kan avlämna mitt ok
Till dig som lovat finnas för alltid
Du kan visa mig fördragsamhet
Nåden att få vistas i evig kärlek
Omgiven av värme utan krav
Få vara den jag är
Med alla mina styrkor och svagheter
Jag måste inte prestera, vara duktig, eller visa min bästa sida
Jag kan sänka fasaden, plocka bort masken, slänga rustningen
Jag får vara trött, svag, onyttig, svarslös
Och jag är ändå ok
Dina händer omfamnar min varelse
Låter mig känna tillit i din skapelse




Fri vers (Fri form) av Agneta Westerberg
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-05 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg