Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen garanti

Högre utbildning

garanterar inte alltid

högre trovärdighet

Men desto mer

förslagen

kan man vara




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-06 01:01



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Precis så!
2015-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2015-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP