Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckningen, eller...?


ännu mer Meningslöst maniskt malande

På natten efter den dag
då jag publicerat texten
Meningslöst maniskt malande,
vaknade jag kallsvettig i vargtimmen
ur en mörk och dunkel dröm.

Jag hade drömt att jag vaknade
och gick och tittade
i mitt ritblock
där teckningen jag illustrerat
Meningslöst maniskt malande med
hade ändrat karaktär.
Den var nu laddad med ångest
från att ha varit bara
lite abstrakt pastellkritskludd.

Samtidigt gick radion igång
och ut strömmade den
maniska docentrösten
på ett nytt och oroande sätt.
Det blev bara för mycket!

Det var då jag vaknat med ett ryck,
kallsvettig och torr i munnen.

Jag rusade genast ur sängen
för att kolla ritblocket
när plötsligt radion gick igång...

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-06 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP