Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Övning på Teaterskolan.


Handlingen; avsikten.


Mannen är snickare.
Han fogar samman brädor.
Gör en lekstuga åt sin 10-årige son

Eller


förfärdigar en kista åt sonen, som nyss har dött.

Skillnaden?

Se hur mannen höjer armen,
hur hammaren möter spiken
hur denne tränger in i trät

ue




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-06 16:25

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En mycket bra
övning, som
är lika väsentlig
för alla. Jag sysslar
fortfarande med
sådant.

2015-02-06

  Åse Tropp VIP
Dina ord andas okonstlad verklighet med tydlig symbolik.
2015-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram