Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mannen som gör det!

Med mig på din hästarygg
blir ju du bondkamp helt trygg
sträcker jag på mej
säger folk till dej:
-Gode tid som en arab så snygg!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-06 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt