Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen svalt...

-Du kan inte åka skridskor alls sa "Daten" brutalt
du har lurat mig absolut så helt grymt och totalt!
-Visst sa denna man
absolut det jag ju kan...
Det är ju bara så hur skulle jag veta att just
idag det skulle vara så halt, då hade jag ju
givetvis en helt annan dag valt...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-06 18:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha! Bra om att vara ute på
hal is.
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt