Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som



nu när jag finns i dig
så mycket mer än du vet om
släpp in mig lite till
låt mig få vakna i dig fullt och helt
hålla kvar
det du inte kan hålla kvar

så vänd dig inte om
vänd dig
inom




Fri vers (Fri form) av evana
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-06 21:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta
är det
rena vackra

så fyllt med värme
med ömhet
2015-02-12

    ej medlem längre
Ärlig & fin text!
2015-02-07

  Lars Hedlin
En mycket fin text :)
2015-02-07

  Quasimodo
De här orden så fyllda av värme och närhet, den som får det kommer aldrig att vända sig om eller bort!
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana