Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt för att reda ut trasslet i hjärnans hjärna

hans fingertoppar är elektriska
eller är det kanske bara min hud?
hans tungspets spottar ord som går i stötar genom min kropp
ampere, volt, ohm, resistans - och himlen öppnar sig
MEN DET GLITTRAR JU I HANS ÖGON NÄR HAN SER PÅ MIG
och glitter ljuger väl inte?

va?

eller hur?




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 456 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-06 23:56



Bookmark and Share


    Melona
Helt jävla fantastisk!
2016-12-02

    landetingenstans
åhhhhhh.
särskilt "MEN DET GLITTRAR JU I HANS ÖGON NÄR HAN SER PÅ MIG
och glitter ljuger väl inte?"
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött