Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Det finns ett frö av tillit
Planterat i själens jordmån
En gåva
En förmåga
En möjlighet
Vi kan låta växa
En tillit som bär mig
En tro om
Att vara buren
Genom livets alla skeenden




Fri vers (Fri form) av Agneta Westerberg
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-07 01:18



Bookmark and Share


  Respons VIP
Som ett mantra att må bra av!
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg