Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Schizofren kapten

Bländas av något väldigt falskt sken
domineras av ett felaktigt fenomen
onaturligt, ingen logik i denna starka gen
en smak som doft av en ung syren
kraftlösa ben i takt av höga stön
ber en bön att för att tygla, något så skönt
spegeln från ingenting se så lik en orkidé
något så lockande men så extremt obscen
och i konvulsion när hennes värld var erogen
utan fjädrar visar spegeln sig klar ,fast, och len
svart blev avgörande slår rot sen övergår till sten
ljud, eko, ett skratt från ett buret hjärta
men en absurd smärta, ty den orätta
mörka men lätta, otäck men vacker på något sett
en styrka så hård, dödar den som ser
hela armén
inbjuden till bordet hos kapten
som gör dig schizofren
det var snart då hela turnén började
men slutade i katastrofala doser
nu låser vi dörren och flämtar
och hämtar
något som tog oss till rätta




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 491 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-02 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki