Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonlöfte



Den unga
dagen



ligger
blank



framför
i väntan




på dig






Foto:


Robert Alnestedt




Fri vers av sommarmoln
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-07 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln