Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITEN FÅGEL

Som vattnet flyter tiden bort
Längs stranden våra minnen.
Små händelser av mången sort
som fyllde våra sinnen.

En vinterdag med sol och is
och snökristallers glitter
får där sin plats på samma vis
som sparvens torra kvitter.

I dag känns gårdagen så kort:
Var allt en sinnesvilla?
En liten fågel flyger bort.
Och allt blir tomt och stilla.




Fri vers av Sune Axelsson
Läst 770 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2006-04-10 20:40



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Fantastiskt skriftat.
2018-04-22

  Boneyfrank VIP
Briljant poesi, ändlöst vacker!
2018-04-21

  Sommarnattsljus
Mycket, mycket fin text! Tack!
2018-04-19

  Viksten
Vacker text som vanligt
2018-04-18

  thyra
Skira ord och så vackra. Våren är här nu så fågeln stannar nog :P // Pricilla
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Sune Axelsson