Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från tystnaden

Tystnaden är en dimma
som väver bland sammanflätade rötter
på väg att förtvina

den maler om tomhet
som bitit sig fast i låsta käkar

och fast dina älskade händer
driver fram värmevågor
är det en tystnad man väjer för till slut.


Jag har inget annat val
än att älska där rösten inte längre hörs
genom lager av inskriptioner på hjärtat

men hellre det än årtionden av slavarbete
på en pråm som hotar att kantra
av en stor gråt i magen

fast vänta mig genom dimman
tills vi når ända fram
med en viskning som ingen av oss vet
var den stammar ifrån

men som äntligen hörs.




Fri vers av Cadena
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-09 19:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
brevledes tankar, väl värda att begrunda ...
2015-05-01

  Lars Hedlin
En text som får en att tänka till extra!
2015-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra.
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena