Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste vara beredda att försvara vårt land . " Ryssland

Johannis, intervju för en tidning i Österrike. President säger att vi måste "vara beredda att försvara vårt land" Ryssland

Klaus Johannis

President Klaus Johannis intervjuades österrikiska tidskriften Profil, där vi pratade om den situation som man finner Grekland, men också om utrikespolitik Vladimir Putin.

 

Österrikiska journalister har detaljerade president situationen i Rumänien är omgiven av anhängare av Vladimir Putin i Serbien, Bulgarien och Moldavien, Ungern Viktor Orban verkade också nära Moskva.

" Putins politik omfattas inte av begreppet lever tillsammans i ett Europa av 21-talet konstiga effekter av en ekonomisk kris kan ses mycket väl i exemplet med Ungern och dess närhet till Ryssland, men även i nya uttalanden beslutsfattare i Aten. Men finns det en utveckling som inte kan vändas. Hur snart kommer att bli uppenbart att det är svårt att dansa på alla bröllop , "sade Johannis.

Frågade om kriget i Ukraina kan vara ett bekymmer för Rumänien, svarade presidenten att " jag trodde i årtionden, problemet inte längre existerar krig i Europa. Tyvärr är detta historia. i en undantagssituation (... ) måste vara beredda att försvara vårt land . "

Beträffande Grekland, sade presidenten att den nya premiärministern Johannis Alexis Tsipras nu trycks löften de gjorde under kampanjen, enligt profilen .

" Tsipras lovade alla möjliga saker i kampanjen, så han kom till makten, och är nu under press Detta är det största problemet -. för honom, men också för sina partner i EU ", sade Johannis.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2015-02-07 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP