Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan fyra väggar

 

 

Ibland håller jag





långa monologer





för att dämpa








tystnaden

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-07 18:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Samma här:) bra!
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)