Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrastvätska

Jag bor mellan molnen
Svävandes högt över dina dalar
Jag gömmer mig i glömskan
Dit tiden aldrig når

Vi strandar dina drömmar
Vägen leder rakt fram
Utan några tvivel
Blir minnena min trygga kaj

Dina ögon har bränt sig fast
Jag vägrar komma ner
Vinden fylls med saknad
Jag faller aldrig mer.




Fri vers av södernatt
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-07 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

södernatt