Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller inte vara.

Att vara eller inte vara är alltid frågan. Vara kär, inte vara kär, varför går det inte bara att vara här och nu? Nej stress för att vara där medans man gör de här. varför måste jag vara jag vill inte vara bara för att nån annan jävel ska vara precis där jag är. Nä då går jag hellre ut i skogen för att inte vara med dem.

Men anta att du allti måste vara för andra och för dig själv även om du inte har lust att inte vara just då så måste du vara för nån annan. Om du betämmer dig för att inte vara nånsin igen så ta en titt runt omkring dig se vilka människor som är för dig just de männisorna kommer att fortsätta att vara för just dig...




Fri vers (Fri form) av Hampus N. Bergström
Läst 301 gånger
Publicerad 2015-02-08 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampus N. Bergström
Hampus N. Bergström