Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är detta du...? =)

Detta är du med stor D!

Du har en vacker personlighet
en charm som gnisstrar som diamant
dessto mer man känner dig
blir man mer kär för varje minut

Du har ett hjärta utav guld
det rymmer miljarder omtankar
dunk dunk dunk

Du har ett skratt som berör
en härlig humor som tomtebloss
lika glatt som en sommar dag
bland blomster på en äng som består

Din röst känns så trygg
inspiration med glädje fnatt
likt söta smultron satt på strå

Ditt liv är rikt
fyllt av kärleken till din familj
dina närmaste avgudar dig
ett glädje skutt i allas liv


Den sista ingrediensen
det är jag
du skulle alltid stå bredvid
i alla delar av vårt liv
du sviker aldrig utan lyssnar
förstår och stöttar i evighet

Det viktigaste av allt du älskar verkligen
precis som jag är
inte gömd bakom kullisserna för att behaga
utan för att din kärleken är till för lilla mig




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 426 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-08 00:51



Bookmark and Share


  H.C.B
fin
2016-03-12

  Lars Hedlin
En önskan som du kan sända till din själ ...hoppas att den blir sann min varma fina vän :) kram <3
2015-02-08

  stig wikman
VERKLIGEN
FINT SKRIVET , SUSS .

KRAM Å APPLÅD.
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson