Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita skor

Jag köpte mig vita skor
för att dölja
mina svarta

tog på mig konfirmationskorset
till rening

men i mina ögon
fanns svärtan

i spegeln såg jag
allt jag försökte glömma

medan fåglarna lyfte mot himlen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-02-08 01:29



Bookmark and Share


  Federico Romano
Innan man tänker, innan man gör det rätta, en pro..
2015-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Innehållet i texten är lika mörkt som färgen på bokstäverna!
2015-02-08

  RitaBrunner
Sorg och ånger går ofta hand i hand.
Metaforisk och stark text!
2015-02-08

  Nanna X
starkt, ärligt och svartvitt som bilden!
2015-02-08

  Sanna i badet VIP
Det gör ont att känna sig så och vilja känna något annat. Starka ord.
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP