Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***Här rörs cirklarna***

-Fröken cirklar TVÅ sidor har!
Du har LURAT oss i alla dar!
Hon blev först helt stum!
Sa sen: -Grabb du är dum!
- Men in- och utsida blir: ETT PAR!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-08 10:20



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Matematik
att räkna med
2015-02-09

  lodjuret/seglare VIP
Du inspirerar helt som klart
skriva är så underbart
med sol o blå himmel
en går ut i ett vimmel
med pennan sin höjd till start
2015-02-08

  Lars Hedlin
JA precis :)
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt