Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag får midja i minus 1 cm och 1 kg viktade dagligen.


Stor glädje.

 

Månljuset på himlen lyser min soffa semioval mjuk och varm på soffan tills i gryningen,

 klockan sju på morgonen när intilliggande hörn av huset, slutade vi ömsesidig beundran.

 Himlen höghet hon månen snabbt glider över i den blå himlen, där dagen blir alt mer vita, under obevekliga takten av orkanen Ole.

 Fönstren skakade och fräste fortfarande yr på det, jag gömmer mig så långt bort från dem, i djupet av rummet.

Snö fångade inlandsis, jag tror det skulle vara en perfekt äventyr har jag en åktur, så på morgonen.

Men den tanke passerar, när jag har så många trevliga saker att göra i stället.

Jag provar kläder sådan var inte till mig länge, Nu tycker jag att efter en viktminskning på ett kilo om dag, min garderob är räddat och går det sparas mycket.

Mycket märkligt och mirakulösa diet uppfann jag

Med endast en oföränderlig nordisk sund hälskost diet min plan för att få en geting i bältesspänne rosa strass?!

Det stärker teorierna att vilja är alt i livet!

Så jag försvinner dagligen en cm mussla och ett kg i skala.

*

Konstigt vad jag fruktar är fortfarande den remmen.

När jag var ung mamma håller en rem stift och när ”strålen” flicka inte var bra och lydig applicera några takter så att jag minnas.

Och dra lärdom av de sju åren från hemmet!

 

Vilka vackra tider, och folk hängivna till huvud gott uppförande;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-08 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP