Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övergång



nu när dina färger brister
ett rike eller fler går isär

ett bräcke av nyanser
någonstans
i toner du ej ser
vem kan räkna dem mer

de passeras, rasseras
lämnar något kvar
knappt märkbart

men vackert







Fri vers (Fri form) av evana
Läst 377 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-08 11:11



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
höljen vikes ut
skalen brister

mitten
är
2015-02-12

    ej medlem längre
Stark och talande text
2015-02-08

  Quasimodo
Här brister tillvarons murar, brister varandets kända, lämnar knappt skönjbara spår men är ändå en skapelse i liv.
2015-02-08

  Lars Hedlin
Bra nära och inlevelsefull!
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana