Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan för mycket gott vara fel...

Pigan hos Larssons i Laxå
slutade där plötsligt bara så...
Det beror på vad?
Hon berättande kvad:
-Inget sker, där bråkas ju ej då...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-08 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt