Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte blyg

Om du känner dig glad

över något

du vill uttrycka

Uttryck det

Utan tanke på

någon annans bifall

Det är dig själv

du uttrycker

Och din stund

på jorden                  

är här

i detta nu




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-08 12:16



Bookmark and Share


  P-E-H
Kloka ord.

Ibland lättare att leva upp till än annars.
2015-02-11

  Connie
Tänkvärda ord som jag tar med mig!
2015-02-10

    ej medlem längre
det tar jag med mig Valter!
2015-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett mycket gott råd, att ta till sig!
2015-02-08

    Sefarge VIP
Så talar en Sann
Livsnjutare!!
Tack Valter!!
:))
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP