Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag blir så tagen av ljuset en sådan här dag!


ljus, det lockar!

Jag kan inte motstå ljuset!
Det lockar och pockar
utanför vintersmutsiga fönster
där julgardinerna
hänger kvar långt in i februari.
Ljuset lockar och pockar
i snö som gnistrar
i droppande istappar.
Ljuset,
Jag kan inte
motstå ljuset!




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-08 14:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt :)
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP