Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte alltid så, som det syns...

-Min fru hörs redan, klockan ej sju...
Ser hon dig med mig i min säng du...
Tror jag säkert då
hon på studs hittar på
att det är nå´t emellan oss tu...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-08 15:07



Bookmark and Share


  Berth
Det kan ju va så
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt