Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På liv och död


om du inte är döende är du troligen vid liv
så vitt du kan uttala dig
ingen har sagt "jag är död" utan att ljuga
få säger "jag är levande" och menar det
men lever gör de
om än av vanans makt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-08 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger