Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina dikter, min värld!

Allt det enda jag äger
Är bara mina dikter
Alla dem som är fina,
Ta dem för de är dina
Du fått mig känna så
Det som blir över är mina
Så att de kan matcha..
Mig och min verklighet..




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-09 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS