Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


I ditt öga

Ögat
sakligt
filmar 
lagrar 

mäter
utan
måttstock

närhet
på avstånd

avstånd
utan närhet

målar
alla färger

läser
mellan rader

samlar
och suddar

tolkar
förvränger

omsluter
stänger

glob
med alla
länder

i ljus
och mörker

kulturer
kontinenter

jag är
i ditt öga

jag blir
i ditt öga

och du
i mitt




Fri vers av Petter Wingren
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-09 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren