Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20930743.ab


Stackars fattiga fåglar.

 

vi ser

  träden,

  nakna

Orubbliga, och naken

  Stående på utsidan.

Från takfoten,

  gråt,

Ibland

  kan falla långt

  en istapp

därav nu min craving

  på våren

 

  morgon te ånga

åtföljer mig

  som älvor,

  berättelser om barndomen,

ekorrar

  bländning

  i deras ögon ett lekfullt tema

 

barn mot skolan

  flydde en croissant

  våren från nu

Yttras som en uppmaning.

 

   Blommor för bin.

  Hjort för rådjur.

  Höjder för djärvhet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2015-02-09 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP