Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dikterna handlar om det.


vi ska alla ut på en resa
dikterna handlar om det
om vi färdas ut bland stjärnorna
eller bara till nästa by
ska vi ändå spräcka skalet
spränga hinnor och väva förändringens vingar
allt handlar om det

på det yttersta stängslet på högsta stolpen 
sitter dikten uppflugen
likt en ormvråk och spejar 
- stör den inte
vakna försiktigt
som en vind rör sig
i det eviga gräset

du ska bli vägledd var inte rädd
dikterna handlar om det




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-09 10:40



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
dikterna, liksom livet självt!
2015-02-10

  Magdalena Eriksson VIP
Tack för sången som blev i mig
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger