Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Marita Ohlquists dikt Drömmarnas trädgård


Människan är som ett träd

Människan  är som ett träd

På detta träd växer det ut

grenar av intressen

På dessa grenar

växer det ut knoppar

som mognar

Slår ut i vacker blom




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-09 10:46



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint!
2015-02-09

    Sefarge VIP
Och vi här på
Poeter.se
Pollinerar varandras
Tankar.Utan avund (förhoppningsvis)
Till goda mogna frukter!!
:))
2015-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbart livsbejakande text!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP