Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

Rädslan är människans största fiende

För att hålla rädslan borta

behöver de flesta människor

regelbundna samtal och kontakt

med sina medmänniskor

Då behöver man inte känna

något utanförskap

Man blir en medspelare

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-09 10:59



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fina visdomsord från dig! Medmänniska och medspelare, två superviktiga människor.
2015-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbart ordat!
2015-02-09

    Sefarge VIP
Mycket djupa
Trygga visdomsord!!
Tack för dem:))

2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP