Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del lossas vara inte seende när de passerar

Du sitter där med din burk. I snö, kyla och regn ibland .
Jag har en slant i min ficka kanske en tjuga i min hand.
Vad vet jag. Är du Syrier, Rumän, Afgan eller Turk.
För mig, lika mycket värda där ni sitter med er burk.

Jag funderar på, när natten kommer, vart tar du vägen?
Du smyger så tyst, vart tar du vägen, man hör inte stegen?
Så nästa dag sitter du där igen min vän med ett leende.
Många som går förbi dig, lossas att de inte är seende.




Fri vers av Kjell Damstedt
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-09 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell Damstedt