Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kungshöjd är en stadsdel i Göteborg


Natthimmel över Kungshöjd

 

 

och månen knuffade sig själv
upp för Kungshöjds sluttning,
stannade för ett ögonblick
till på höjden,
innan den med ett bestämt
kliv, befäste sin plats
på den stjärnklara

natthimmlen

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jessica Ebbesson
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-09 12:08



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Fin känsla!

2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson