Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots detta

På min besökslogg

ser jag

att sign. "Ej medlem"

scannat igenom

mina dikter på

nolltid

t.ex tio texter

i samma minut

Mina texter

har varit skit

Men trots detta

Det skiter jag i!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-09 12:48



Bookmark and Share


  louisegirl
Exakt samma, i min läslogg..
Man undrar verkligen!

Bra att du tog upp detta
2015-02-10

  Connie
Det gör du rätt i! Det kanske är samma besökare som jag har? Jag har två som kollar mina texter. En där det står "Ej medlem (poeter.se)" och en där det enbart står "Ej medlem".
2015-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, då kan man undra! Så snabbt läser ingen.
2015-02-09

    Sefarge VIP
Till den som söker.
( och finner? nåd)
Skall vara givet!!
:))
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP